Pořadatelé sportovních akcí
Pořadatelé společenských akcí
Pořadatelé firemních akcí
Pořadatelé trhů
Pořadatelé zajíšťující zážitkové akce
Reklamní agentury
Dodavatelé potravin
Dodavatelé masa - řezníci
Zelináři
Farmáři
Hotely
Restaurace
Hospody
Kavárny
Bary
Vinotéky
Stánky
Bistra
Diskotéky
Hudební kluby
Cukrárny
Pekařství
Pojízdné Food Trucky
Sportoviště
Mléčné bary
Výrobny
Sklady
Chalupy
Kempy
Koupaliště
Rybaření
Pivovary
Hrady-Zámky
Svatební prostory
Narozeninové prostory
Multifunkční prostory
Prostory pro děti
Rodiné areály
Golfové areály
Obřadní síně
Prostory k pronájmu
Kempy
Chaloupky na pronájem
Zahrady na pronájem
Zájezdy
Kozí farma U Lucinky Lucie Hantáková
Historie farmy:
Kozy jsem chovala už dříve, od svých cca. 19 ti let, celých 10 let v kuse, pak jsem chov koz musela z rodinných důvodů na celých 7 let přerušit (narození našich dětí - 2čat), v srpnu 2016 jsem si opět přivezla dvě nové mladé kozy. Nyní chovám pět dojných koz - Thrudu, Bublinu, Princeznu, Ditu (modelku) a Růženku. Každá z nich je jiná, každá je osobnost. Truda je čtyřletá koza, letos má trojčata. Bublina je též čtyřletá a letos má dvojčata. Bublinu mám od počátku farmy. Dita je tříletá a letos má dvě kůzlata. Princezna je tříletá a letos má jednu kozičku. A konečně Růženka je tříletá a čeká kůzlata každý dnem. Kozy jsou bez papírové. V současné době se v ČR začalo chovat hodně koz plemene Anglonubijského. Otec letošních kůzlátek je 100 % kozel AN.
Kozy chovám celoročně venku na malé pastvině, jinak dostávají 3x denně kvalitní krmivo doplněné o vitaminové a minerální látky.
Čerstvě nadojené kozí mléko od našich koz má velice dobrou chuť i vůni. Přijeďte si k nám ho ochutnat!
Od jara 2017 jsme se s manželem snažili dostat povolení k prodeji ze dvora syrového nepasterovaného mléka. Obnášelo to hodně věcí okolo toho, což zde nechci vypisovat. Hlavní je, že certifikát jsme dostali a jsme úplně první kozí farma v Praze, která smí prodávat syrové mléko ze dvora.
Hlavní a klíčové bylo vybudování "domku na dojení", což se nám zdárně povedlo. V budoucnu je potřeba udělat nové oplocení. Cena kozího mléka : 45 Kč/l
K zakoupení u nás - nové pet - lahve (1l či 1,5l - 5 Kč) či skleněná lahev s víčkem zálohovaná 20 Kč/ lahev
31. 3. 2020
+420 775 919 827
epigona@gmail.com
Farmáři
Pstruhova farma Lochkov Jaroslav Šnábl
Naše ryby
Ryby jsou rozděleny podle velikosti v oddělených sádkách, kde neustále proudí voda z hlubokého pramene a vyvěrá se stále stejnou teplotou, 12°C po cely rok. Díky tomuto dostatečnému průtoku vody nejsou u nás používány žádné chemické ani jiné podpůrné látky jako jsou krmne smesi s antibiotiky ničící parazity, jako v klasických sádkách, kde je tato metoda běžná.
Rybník, kde se nacházejí dospělí jedinci, je neustále okysličován.
Pstruzi a jeseteři z naši akvakultury jsou velmi oblíbení u pravidelných odběratelů především pro výbornou chuť bez rybiho zápachu a kvalitu i pro svou krásnou mozaikovou zdravě svěží barvu .
Krmíme značkovými granulemi Aqua aller, které jsou vyráběny ze sušených lososovitých ryb a jsou určeny přímo pro pstruhovou osádku. Ryby krmené těmito granulemi tak nejsou příliš tučné.AKTUALNÍ CENÍK
CENÍK
druh ryby cena za 1Kg / Kč cena kuchání za kus
Pstruh duhový tržní 180,- Kč 15,- Kč
Jeseter sibiřský 390,- Kč 30,- Kč
Štika momentálně nedostupné
Kapr momentálně nedostupné
Amur momentálně nedostupné
Pstruh duhový trofejní 250,-Kč 15,- Kč
Pravidelným zákaznikum nabízíme množstevní slevy – dohodou při odběrech
Při odběru nad 15 kg (při jednom závozu)a mají od nás zákazníci rozvoz zdarma do 12 km a nad 12 km za 18kč za ujety kilometr
Dovoz i menšiho mnozstvi od 3 kg ryb je do okruhu 5km zdarma pro všechny zákazniky .
Cena násadových ryb závisí dle velikosti ktera se v průběhu sezony mění-dohodou při odběru
Pstruh duhový trofejní hmotnost 600 až 2000 g
Pstruh duhový 5 – 8 cm je cena za kus 7,50 Kč
Pstruh duhový 10– 15 cm je cena za kus 17,00 Kč
Jeseter sibiřský 20-25 cm je cena za kus 175 kč
Jeseter ruský 20-25 cm je cena za kus 235 kč
31. 3. 2020
603747551
snabl@email.cz
Farmáři
Restaurace U Čtyř Bernardýnů Pavel Zmatlík
Jsme česká restaurace v Braníku s výtečnou staročeskou kuchyní a pohostinností.
Historie naší restaurace
Původní restaurace U Čtyř Bernardýnů byla postavena v roce 1995 v Kulturním centru Novodvorská. Z důvodů celkové rekonstrukce KCN na podzim roku 2000, jsme hledali nové prostory. Našli jsme je v v tehdy zchátralé budově bývalé výrobny lahůdek v Praze 4, Novodvorská 1176. V říjnu jsme si pronajali v přízemí, jižní části budovy 320 m2 nebytových prostor a začali rekonstruovat. Po vyčerpávajících 4 měsících jsme slavnostně otevřeli 3.2.2001 , za přítomnosti zástupců dodavatelů stavby, kamarádů a dalších hostů, kteří napomohli uskutečnění stavby.
V červenci 2010 jsme restauraci zrekonstruovali, včetně výměny interiéru, oken a vzduchotechniky. Celá restaurace je ve stejném duchu jako naše nová restaurace U Tří Bernardýnů , otevřena na podzim 2009.
O restauraci
Restaurace U Čtyř Bernardýnů je rozdělena na několik částí. Při vstupu do restaurace je výčep s 28 místy k sezení.
Restaurace je vybavena moderní klimatizační technologií, kompletním satelitním ozvučením, čtyřmi velkými televizemi. Sál až pro 80 osob a sálonek až pro 35 osob jsou nekuřácký po celou otevírací dobu. Je vhodný pro svatby, promoce, uskutečnili se v něm rauty, podnikové a rodinné oslavy a snad všechny významná životní jubilea. Pro teplé dny patří posezení na nově zrekonstruované zahrádce.
Co nabízíme
Nabízíme Vám široký výběr jídelního lístku, dětská jídla , jídla pro vegetariány, ovocné a zeleninové saláty a také jídla s sebou.
Správně ošetřené plzeňské pivo je samozřejmostí. Naše restaurace U Čtyř Bernardýnů je držitelem certifikátu za kvalitní a dobře ošetřované pivo Pilsner Urquell a Gambrinus čepované přímo z "tanku". V nabídce našich dvou barů najdete řadu nealkoholických nápojů, ale i osvěžující maxi míchané nápoje či destiláty. K dispozici jsou Vám ročníková červená a bílá vína.
V celé restauraci je hostům k dispozici WiFi.
31. 3. 2020
+420 241 494 988
uctyrbernardynu@seznam.cz
Restaurace
Equitana Hotel Resort Jiřina Cibulková
Pořádání firemních akcí
V našem hotelu najdete rozmanité prostory pro firemní akce. V areálu se nachází 5 salonků a kongresový sál, jehož kapacita je až 130 míst.
Firemní akci pro vás zajistíme na klíč. Poskytneme vám profesionální technické vybavení, zajistíme catering. Občerstvení podáváme přímo v konferenční místnosti ale třeba i na terase, což pořádanou akci příjemně oživí.
Přijet můžete na více dní i na jednodenní akce. Rádi vás ubytujeme v komfortních pokojích.
Teambuildingové aktivity
Firemní teambuilding je u nás opravdovou zábavou, kterou si váš tým nenechá ujít. Vybírat můžete z desítek zajímavých aktivit, při nichž se lidé lépe poznají a užijí si společně strávený čas. Na ročním období nezáleží, v zimě i v létě vám sestavíme program, který bude vyhovovat právě vám.
Equitana Hotel Resort si vyhrazuje právo účtovat následující stornopoplatky v případě, že dojde k významné změně rezervace.
31. 3. 2020
+420 724 351 721
obchod@equitana.cz
Hotely
PEKAŘSTVÍ PEKÁRNA VODIČKA Šárka VODIČKOVÁ
Sídlíme na Březových Horách v Mariánské ulici čp. 85 v Příbrami. Než z naší pekárny odešly v roce 1993 první výrobky, promítaly se tu filmy (bylo tu kino OKO). A stejně jako bylo kino OKO malé rodinné kino, ve kterém se scházeli lidé z hornické části Březových Hor, tak i naše pekárna je malou rodinnou společností, která se snaží o poctivé řemeslo.
Často dostávám otázku, proč kupovat zrovna naše výrobky a čím se odlišujeme od konkurence. Hlavním cílem je nenabízet vám rozpečené zmražené výrobky, které obsahují zdraví ne zcela prospěšné látky. Snažíme se poskytnout zákazníkům to, co dáváme vlastním dětem tzn. to nejlepší, co je možné v dnešní době na trhu získat, ať už je to výběrem těch nejkvalitnějších surovin, které jsou na trhu k dispozici až po samotnou výrobu pečiva, kdy není upřednostňována cena nad kvalitou, tzn. vracíme se k postupu našich předků, kdy je ve výrobě jednodušší používat koupený kvásek, který můžeme přidávat do chleba bez větších problémů, můžeme jej skladovat v teple, nepotřebuje žádné speciální zacházení, přesto díky chemickým přísadám vydrží mnoho týdnů. Naše pekárna si vyrábí vlastní žitný kvas, podle staročeské receptury, tím je zaručena vysoká aktivita živých kultur a tím je prodloužená životnost našeho chleba snížená jeho tendence plesnivět a jeho konzumace je prospěšná našemu zdraví. Druhou velmi častou otázku, kterou dostávám, je, komu jsou naše výrobky určené, respektive na jakou zákaznickou skupinu se zaměřujeme? Na tuto otázku odpovídám, že nejčastěji se cílíme na zákazníka, který skutečně hledá kvalitu, ne nízkou cenu, ale na druhou stranu, jedním dechem dodávám, že naše ceny jsou takové, že si tuto kvalitu může dovolit každý.
Již od počátku hospodářské krize se snažíme minimalizovat náklady na výrobu a být maximálně efektivní. A tak naše výrobky můžete najít, jak v dětských léčebnách, mateřských školkách, základních školách, středních a vysokých školách, stejně tak jako ve známých burger restauracích (naše máslová bulka je již proslulá, a trvale se naše výrobky umísťují v TOP 10 restauracích), nebo v renomovaných hotelích po celém území Prahy, ale stejně tak v maloobchodních prodejnách, apod. Náš úspěch je výsledkem práce všech našich zaměstnanců, kdy celá řada těchto lidí pro nás pracuje již od samého počátku, kdy v roce 1993 byly upečené první pekařské výrobky v tehdy bývalém kině OKO na Březových Horách. Zkušenosti těchto lidí, kteří se snaží svojí práci skutečně dělat srdcem, nás vedlo zhruba před dvěma lety ke změně naší prezentace webové i marketingové, kdy jsme si již byli naprosto jistí, že nový slogan „PEČEME SRDCEM“, není jen nějaký reklamní počin, ale že všechny procesy a kvalitu máme tak dobře zapracovanou, že se můžeme pyšnit tímto sloganem! Potvrzením našich kvalit je, že se na nás zákazníci začínají obracet sami na základě nějaké dobré zkušenosti, či doporučení. Za to našim zákazníkům velice děkujeme a zavazujeme se býti, co nejlepší, za přijatelnou cenu. Z celého srdce Vám přejeme pevné zdraví a dobrou chuť při konzumaci našich výrobků.
31. 3. 2020
602 462 012
vodickova@pekarny-vodicka.cz
Pekařství
DOBRÉ ŘEZNICTVÍ PROVAZNÍK PAVEL
Nabízíme široký sortiment čerstvého masa a masných výrobků, uzených mas, uzenin, sýrů, lahůdek, polotovarů a pečiva. Také u nás najdete vepřové maso z naší domácí biofarmy a vyzrálá hovězí masa. Dále pro Vás denně připravujem jídla v našem teplém pultu.
Další z našich širokých služeb je například i příprava obložených mís ( uzeniny, sýry, pečená masa, zelenina ) . Tato služba je obzvlášť oblíbená našimi klienty v období vánočních svátků.Kachna mražená 59Kč/kg, Kachní prsa ČR 199Kč/kg, Domácí uzená krkovička 199Kč/kg.
Dále Vepřový texas steak a t-bon steak z domácího prasete.
31. 3. 2020
+420 271 745 732
info@dobrereznictvi.cz
Dodavatelé masa - řezníci
Jaroslav Buncik
Dobrý den jsem DJ Bruno hravam na stodolni Music CLUB E99, Havířov prestige club rád bych se u vás registroval bydlím Ostravě. Styl hudby Latino House Tech House ale i komerčni Hudbu. Djing se věnují 10 Let chtěl bych to dotáhnout moc daleko. Baví mne babit lidi. Mikrofonu se nebojím. 😉.. Měl sem. Hrát na beats for Love Ostrava ale v vzhledem pana který to měl na starosti Bouzel měl. Autonehodu tak že se mi můj životní sen tak trochu pokazil. Ale nevzdávám to a jdu dál
15. 1. 2024
Latino DJ House DJ Hudební mix RnB - Funky Malíři Live show Pořadatelé společenských akcí Hotely Bary Diskotéky Hudební kluby Koupaliště Kempy
Mart Pietoň
Djing dělám od svých 16 let. Hraju 31 let. Komerce, oldies 80-90 . Svatby , Silvestry a jiné. V současné době Moravskoslezský kraj i když nemám problém dojet kamkoliv. Hudbu miluju bez ní nemá cenu žít.
16. 1. 2024
Oldies disko DJ na svatbu Video disko Firemní akce DJ NA NAROZENINY Československé disko Hudební mix RnB - Funky Electro swing Umělecké vystoupení Modelky Moderátoři Fotografové Herci Zvukaři Nahrávací studia IT specialisti Barmani Hostesky Prodavači Zelináři Pořadatelé společenských akcí
zPjhROdYEKgU knKOSmCBwuAboaQ inFybrADXHmjc
WjgiZoKyfhJ
22. 3. 2024
Zájezdy
zPjhROdYEKgU knKOSmCBwuAboaQ inFybrADXHmjc
WjgiZoKyfhJ
22. 3. 2024
Zájezdy
xHPeMoVcKXC WMvsAlFwVRq vCrMDaVqIWcQOwmK
gMKxOZrhNIA
10. 4. 2024
Zájezdy
xHPeMoVcKXC WMvsAlFwVRq vCrMDaVqIWcQOwmK
gMKxOZrhNIA
10. 4. 2024
Zájezdy
mxaoXUpNc WzglHkSeI GosdprCcSw
phdyFzSVxLNtgsZ
10. 5. 2024
Zájezdy
mxaoXUpNc WzglHkSeI GosdprCcSw
phdyFzSVxLNtgsZ
10. 5. 2024
Zájezdy
qVdtolvjLGc JWOBdKpLVEvuqYDr QpRcXjGLzEKfA
TWSVyPuhk
21. 5. 2024
Zájezdy
LfOviXrsc uyoqxnOJ GXSDLPnOT
uKxHYnALQ
25. 5. 2024
Zájezdy
zBaYQvMFPCxt zEtuaiFco JOfZhdpmLMxiH
bEFVamtUQXwzqHr
2. 6. 2024
Zájezdy
yJGrkzOswCd wifYIpNJLHW RoQEBdYnCspZTl
ivEXeApuIByk
9. 6. 2024
Zájezdy
mGpvwHZekxuJPMRF CRaSEnwzgysqu DrUWJCqePL
uDOzIBrm
12. 6. 2024
Zájezdy
qusevjtEZcPB MYtXSQnKxks EshPzDnL
faDZAFKUhwjJvp
13. 7. 2024
Zájezdy
jiuEsZbeC pENeKrFW pUMEVdawWXDNB
WYzjlOnRaeDurw
20. 7. 2024
Zájezdy
ANFXClnRcivGOebJ orGiEfnKDmTp xjWomlztrMcesD
SPBuiKXpaWhFt
26. 7. 2024
Zájezdy
cPBpYZFzNEqfey ykFvxHDiXtun wEDdcUFtSrfGLep
pSuqBaTKYMWwoXm
28. 7. 2024
Zájezdy
YJyUlpcvnoKkP XUFBVkjs WVrJfmHjNE
MbmQLZSz
12. 8. 2024
Zájezdy
FtUkApZVGz aNmYDKcVielPFyvr msNGeSxyXHBqoO
PjTNyDAXmwQI
15. 8. 2024
Zájezdy
QIvCefFtmZxKjp gkGYCcpfDoatZW TOKDZWFVyjfvB
UuCYAnNaORdDMsQ
18. 8. 2024
Zájezdy
lvXCMFPkc XcvYBIUqE USworNpivLH
LvSRFPyDXmYsz
24. 8. 2024
Zájezdy